Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatura díla: A16471
Die Fermentations-Prozeß; enthaltend die bisher unermittelten Veränderungen der künstlichen Hefen, welche dieselben bei Ausgährung der Getreide- und Kartoffelmaischen eingehen; oder die Haupt- und Nebenbedingungen, welche zur allein richtigen Führung desBrennereibetriebes durchaus erforderlich sind / bearbeitet von Wilhelm Keller
Keller, Wilhelm
Berlin : Druck und Verlag von Carl Friedrich Amelang 1842
Rozsah: vi, 186 s.
Věcné téma: alkoholické nápoje
Věcné téma: nápoje
Věcné téma: Nápoje - výroba
Věcné téma: kvašení
Forma/žánr: historický fond
Forma/žánr: Jednota ku povzbuzení průmyslu v Čechách
Anotace:
Zdroj anotace:
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav Kde
Knihovna NTM A16471 92948 Pouze prezenčně
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně Kde
Knihovna NTM 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.