Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatura díla: A21913
Nahrungsmittelchemisches Taschenbuch : kurze Anleitung zur Untersuchung und Begutachtung von Nahrungs-, Genussmitteln und Gebrauchsgegenständen / von H. Serger
Serger, Hermann, nar. 1883
Würzburg Verlag von Curt Kabitzsch 1916
Rozsah: vii, 120 s.
Věcné téma: potravinářská chemie
Věcné téma: Příručky
Forma/žánr: historický fond
Forma/žánr: příručky
Anotace:
Zdroj anotace:
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav Kde
Knihovna NTM A21913 107176 Pouze prezenčně
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně Kde
Knihovna NTM 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.