Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatura díla: A17232
Učebná kniha uzenářství a řeznictví : snadně pochopitelný návod pro uzenáře ... s bohatým obsahem různých receptů, nejrůznějších a nejoblíbenějších uzenin, salámů, pečení, jaterniček, závinů, rosolů atd. ... / dle nejlepších pramenů a mnohaleté vlastní zkušenosti sestavil Josef Achrer
Achrer, Josef, činný 1890
V Praze : Nakladatel Rudolf Storch [188-?]
Rozsah: 150, xvi s.
Věcné téma: maso
Věcné téma: Příprava jídel
Věcné téma: Recepty
Věcné téma: uzenářství
Věcné téma: učebnice
Věcné téma: řeznictví
Forma/žánr: historický fond
Forma/žánr: Jednota ku povzbuzení průmyslu v Čechách
Forma/žánr: učebnice
Anotace:
Zdroj anotace:
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav Kde
Knihovna NTM A17232 72229 Pouze prezenčně
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně Kde
Knihovna NTM 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.