Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatura díla: A5942

Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu. 1. zv., Všeobecné poznatky /
E. Kardos, I. Fabriczky ... [a j.] ; [z maď.] preložil Michal Knap

Kardos, Ernő
Další původce: Fabriczky, Imre
Bratislava : Štátne nakladateľstvo technickej literatúry 1954
Rozsah: 193 s. : il. ; 8°
Edice: Literatúra pre potravinársky priemysel
Věcné téma: masný průmysl
Věcné téma: konzervárenský průmysl
Věcné téma: organizace práce
Věcné téma: hygiena potravin
Forma/žánr: monografie
Anotace:
Zdroj anotace:
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav Kde
Historický fond A5942 42659 Pouze prezenčně
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně Kde
Historický fond 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.