Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Signatura díla: A5942

Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu. 2. zv., Mäsný priemysel /
F. Lörincz, Gy. Kárpát, I. Tóth-Baranyi, J. Vértes ; Prel. František Hatvani a Albert Šimončič

Bratislava : Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry 1956
Rozsah: 390, [1] s. ; 8°
Edice: Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
Věcné téma: masný průmysl
Věcné téma: konzervárenský průmysl
Věcné téma: zpracování masa
Forma/žánr: monografie
Anotace:
Zdroj anotace:
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav Kde
Historický fond A5942 45996 Pouze prezenčně
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně Kde
Historický fond 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.